МЛАДЕЖИ ПОСТАВЯТ НОВИ ТАБЕЛИ С ВАЖНИ ПОСЛАНИЯ ЗА ОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Идеята им е да внесат голяма доза позитивизъм и още по-голяма доза чувство за лична отговорност спрямо заобикалящата ни среда, съобщи председателят на Млади изследователи за младежко развитие Валентин Кехайов.

Млади изследователи за младежко развитие, съвместно с BG Бъди активен,МКБППМН към община Смолян, община Смолян и актьорите на Родопския драматичен театър поставиха нови табели с важни послания. След успешното им поставяне, младежите се надяват те да внесат голяма доза позитивизъм и още по-голяма доза чувство за лична отговорност спрямо заобикалящата ни среда.

Жителите на град Смолян се сдобиха с креативни и поучителни табели, които ще се поставят на различни места из областния град като целта е да допринесат за повече отговорно отношение сред местните жители, относно изхвърлянето на отпадъци.Това съобщи


председателят на Млади изследователи за младежко развитие Валентин Кехайов.

Поуките и съветите, поднесени по забавен начин, целят да напомнят на хората за тяхната отговорност за опазването на околната среда и затова, че именно от тях зависи поддържането на местата, които обичат да посещават чисти и приветливи.

Дизайните на табелите са на победителите в конкурс, организиран в рамките на проект ” Партньорство за красива и чиста България” част от дългосрочната програма Място България, уточни още Кехайов.