Смолянската младежка организация” Млади изследователи за младежко развитие” е номинирана в инициатива „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“ в категория „Доброволческа организация“ организирана от Министерство на младежта и спорта.

За пета поредна година екипът на дирекция „Младежки политики“ организира инициатива под наслов „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“ и е насочена, както към изявени млади доброволци от цялата страна, така и към организации.

Гражданският сектор постоянно работи с доброволчески инициативи. В тази категория се отличават организациите с най-много, интересни, полезни и различни доброволчески дейности през 2020 г.

Министерство на младежта и спорта направи селекция на участниците, като номинациите са публикувани на фейсбук страницата на Националната информационна система за младежта. ( https://www.facebook.com/bgyouthinfo/posts/3292803270830598) 

Гласуването ще се осъществи чрез онлайн анкета, която ще стартира на 27.11.2020 г. и ще продължи до 04.12.2020 г.

Целта на инициативата е популяризиране на добрите практики на изявени млади хора и организации в сферата на доброволчеството, които чрез своя пример да „заразят“ и други младежи с духа на алтруистичните дейности и работа.

За да подкрепите нашите момчета и момичета, трябва да гласувате на следния линк:

https://nism.bg/bg//articles/view/2277.veche-mojete-da-glasuvate-za-dobrovolec-organizaciya-i-misiya-na-godinata.htm?fbclid=IwAR18rh2vMVI9tL6jwEgMJzJn3QQVujWN-hqqrZc9Xrwm8XNEws_0RxmVSTE